Георги Свиленски, водач на листата на БСП за България в

...
 Георги Свиленски, водач на листата на БСП за България в
Коментари Харесай

БСП, BESCO и AIBEST: Нужно е да има редовно правителство и работещ парламент

 Open photo

 

Георги Свиленски, лидер на листата на " Българска социалистическа партия за България " в 24 МИР - София, Христо Проданов, лидер в 23 МИР - София и Явор Божанков, лидер в 4 МИР - Велико Търново, се срещнаха с представители на Българската стартъп асоциация (BESCO) и AIBEST, сплотяващи софтуерните компании, основани на промишленостите на знанието и с висока добавена стойност.

На срещата акцент беше подложен върху промени в законодателството, които да са от помощ на промишлеността и на бизнеса като цяло, както и върху образованието. Беше изказана признателност към представителите на коалиция " Българска социалистическа партия за България ", че образованието заема значима част в програмата на левицата и че нейни представители постоянно имат подготвеност да се включват в публични полемики за неговото развиване и възстановяване.

Председателят на BESCO Добромир Иванов и представителите на Българска социалистическа партия се сплотиха към тезата, че на България ѝ са нужни постоянно държавно управление и работещ парламент, които да продължат по този начин нужните промени в бранша.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в ! 

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР